top of page

Tentang Syarikat

HYAD TRAVEL & TOURS SDN. BHD (HDTT) merupakan sebuah agensi pelancongan yang berlesen dan diiktiraf sepenuhnya oleh Kementerian Pelancongan Malaysia, dan ia adalah salah satu syarikat yang sepenuhnya dimiliki oleh bumiputera. HDTT telah beroperasi dalam industri ini sejak tahun 2008 dan telah dilesenkan di bawah Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia dengan Nombor Lesen KPK/LN 5468.

Sebagai sebahagian daripada industri pelancongan Malaysia, HDTT dapat memenuhi semua permintaan dan keperluan pelanggan di pasaran, terutamanya bagi mereka yang ingin membuat tempahan tiket penerbangan, pakej-pakej lawatan, pelancongan, dan lain-lain. HDTT mempunyai potensi dan peluang untuk terus berkembang dan membangun pada masa hadapan, terutamanya dalam bidang pengurusan Haji & Umrah.

Misi dan Visi

Sebagai sebuah syarikat ejen pelancongan yang sentiasaberkembang, HYAD Travel & Tours Sdn. Bhd. sentiasa menetapkanmisi untuk mencapai matlamat.

 

Untuk membantu meningkatkan kualiti dan standard pelancongankepada orang ramai secara umum, dan meluaskan peluangpelancongan kepada masyarakat berpendapatan rendah dansederhana di dalam kawasan bandar dan luar bandar denganmenyediakan khidmat pelancongan yang mampu memberikepada semua.Kami menawarkan pakej-pakej yang berpatutan dan menguruskannya dengankepuasan pelancongan cekap.

Nama Pengarah Syarikat

ASNITA BINTI MOHAMAD YUNUS

NO TEL

+60 19 665 2255

ALAMAT

JALAN SERI SERINDIT 4, TAM AN SERISERINDIT,75400 MELAKA

Kakitangan Syarikat

PEGAWAI KEWANGAN

PEGAWAI PELANCONGAN

(INBOUND/OUTBOUND)

PEGAWAI UMRAH / HQ 

NATASYA BINTI NORDDIN

SOHAIMI BIN MOHD

SOHAIMI BIN MOHD

NO TEL

+60 13 636 3089

NO TEL

NO TEL

+60 19 655 3446

+60 18 224 1044

ALAMAT

TAMAN SERI SERINDIT,75400 MELAKA

ALAMAT

ALAMAT

TELOK MAS. MELAKA

JELAI 4, NEGERI SEM BILAN

PEGAWAI PEMASARAN  

NORLIAH BINTI HAMDAN

NO TEL

-

ALAMAT

AYER KEROH, MELAKA

Perkhidmatan Kami

UMRAH
UPAH HAJI & UMRAH
KURSUS BIMBINGAN UMRAH
AQIQAH
INBOUND & OUTBOUND
TICKETING & RESERVATIONS

bottom of page